★ ★🍀 Jednorázové oděvy - pomocník pro každého 🍀★ ★

Jednorázové oděvy 2P SERVIS s.r.o.

Naše firma 2P SERVIS s.r.o. vyrábí a prodává široký sortiment jednorázových oděvů z lehkého a odolného materiálu. Ty slouží k ochraně vašeho oblečení, vás samotných i prostor, ve kterých se pohybujete. Své uplatnění najdou ve výrobních prostorech, gastro provozech, nemocnicích, ale také v domácnostech. Používáte chemické sloučeniny nebo biologické látky? Jdete na vyšetření do nemocnice? Budete malovat byt? Všude tam hrozí ušpinění nebo zničení vašeho oděvu a naše jednorázové oděvy se budou hodit. Oblékneme vás od hlavy po paty.

Výroba oděvů pro jednorázové použití

Jednorázové oděvy se vyrábějí z netkané textilie, ta je z větší části tvořena vlákny z polypropylenu nebo polyetylenu. Tyto látky vznikají jako odpad při zpracování ropy. Dále se k nim může přidat recyklovaný textilní odpad. Jednotlivá vlákna se vrství a spojují buď jednosměrně, nebo náhodně. Jejich gramáž určuje vlastnosti výrobku. Dále je možné netkané textilie dále zušlechťovat a tím docílit změnu barvy nebo změnu povrchových vlastností - např. impregnaci, neprodyšnost atd. Konečné vlastnosti jsou dány různorodostí výroby. Hlavními vlastnostmi jsou - barva, pevnost, savost, odolnost proti různým vlivům vnějšího prostředí atd.

Jednorázové oděvy pro ochranu


Ochrana oblasti hlavy: jednorázové čepice, kukly a kapuce, ústenky a roušky, kuchařské čepice, jednorázové respirátory, operační čepice, chrániče vousů atd.


Ochrana oblasti rukou: nitrilové a latexové rukavice, vinylové a PE rukavice, úklidové gumové rukavice, návleky na prsty a jednorázové rukávníky.


Ochrana oblasti těla: PE bryndáky pro dospělé, pláště a pláštěnky, návštěvnické sety, overaly a kombinézy, haleny, zástěry.


Ochrana oblasti nohou: návleky na obuv, jednorázové ponožky, poporodní kalhotky a tanga, jednorázové kalhoty, kolonošortky a sukně.


Výhody našich jednorázových oděvů


•Cena - počáteční surovina je velmi dostupná a levná, tudíž tato nízká cena se odráží i v ceně našich výrobků. Polypropylen je levnější než ostatní syntetické hmoty.
•Hmotnost
•Odolnost
•Pevnost v oděru
•Velmi nízká navlhavost
•Nízký sklon nabíjet se statickou elektřinou
•Textilie má nízký sklon ke žmolkování
•Trvanlivost





🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře