★ ★🍀 Ložní povlečení od 2P SERVIS 🍀★ ★

Spaní jako na obláčku v ložním povlečení 2P Servis

Také se vám nechce ráno vstávat? Jenže budík neúprosně zvoní. A vy víte, že vstát musíte. Proto miluji volné dny. Žádný budík, nikdo mě nenutí vstát. Chvíli po probuzení zůstanu v posteli a jen tak se povaluji, užívám si to, že nikdo neví, že už jsem vzhůru. Užívám si toho tepla a měkkosti.
Jenomže byla by to jen poloviční pohoda bez krásného a kvalitního povlečení. Každý má jiný vkus na barvy a materiál. Někdo dává přednost tmavým barvám, někdo světlým. Někdo si vybere flanel, jiný čistou bavlnu nebo satén. Děti určitě sáhnou po svých oblíbených pohádkových hrdinech. Já osobně dávám přednost krepu, mezi námi, není třeba jej žehlit. I když dnes už najdete nežehlivou úpravu i u jiných materiálů.
Stejně tak mám ráda i večery, kdy si zalezu do peřin po dlouhém dni. Ještě než usnu (a to netrvá moc dlouho), se zavrtám do měkkých peřin. A je mi jak na obláčku.
Miluju to povalování v peřinách, ale kdo z nás má rád jejich převlékání. Mně to už nevadí, od té doby, co se na některá povlečení dávají zipy místo knoflíků, je to hračka.

Naše nabídka ložního povlečení

Naše nabídka ložního prádla je opravdu široká. Z barevných vzorů si vybere každý.

  • 3D a Licenční povlečení - Pokut dáte vybrat dětem, vyhrají to pohádkové postavičky. Bude se jim krásně spát, když budou mít své hrdiny u sebe i v noci. A protože je dětská pokožka jemná je dětské licenční povlečení vyrobeno z kvalitní bavlny. 3D povlečení je vyrobeno z mikrovlákna polyesteru. Materiál je velmi jemný a hebký, Na omak připomíná hedvábí.
  • Hladká bavlna - Ne nadarmo se říká "Spánek jako v bavlnce". Tento materiál je velmi oblíbený. Není se co divit. Bavlna je měkká, hřejivá a příjemná na dotek. Bavlna je přírodní materiál dlouhé životnosti.
  • bavlna Cottonwood Country - Velmi jemná a měkká bavlna.
  • bavlna Klasik - Povlečení se zapíná na knoflíky. Vybírat můžete z mnoha barevných vzorů. V této kategorii najdete i dětská povlečení. Naše motivy rozzáří všechny pokojíčky.
  • bavlna Renforce - Jedná se o exklusivní ložní soupravy, které vynikají svou měkkostí a stálobarevností.
  • Krepové ložní povlečení - Praktické to povlečení. Po vyprání jej nemusíte žehlit, nemačká se. Použitelné celý rok a je příjemně měkké. Krepování je docíleno termofixací bavlny.
  • Flanelové povlečení - Po tomto povlečení sáhnete většinou v zimě. Díky krátkému chlupu výborně hřeje.
  • Povlečení mikrovlákno - Velkou výhodou je nežehlivá úprava.
  • Saténové ložní povlečení - Tak to je luxus, který si můžete dovolit i vy. Bavlněný satén neklouže, nestudí, v zimě hřeje a v létě chladí.
  • Ložní povlečení vafle bavlna - Chcete vědět, co je vafle bavlna? Nejedná se o snídani do postele, ale o strukturu bavlny. Je to látka s plastickým vzorem.
  • Atlasgrádl bavlna - Proužek, proužek, všude proužek. Nadčasové řešení každé domácnosti, hotelu i domu s pečovatelskou službou. Po dlouhou dobu zůstane krásné, i když ho budete prát na 60°C.
  • Ložní povlečení Na vyvářku 95°C - Vzpomínáte na prázdniny u babičky? Hurá do kanafasu. Vzory s pruhy vás přenesou o nějaký ten pátek zpět. Výborně se hodí do selských stavení a hotely ocení jejich tvarovou a barevnou stálost.
  • Ložní povlečení Retro - Do pokojů a domácností v retro stylu máme také to pravé. Retro vzory, ale kvalitní zpracování, přinesou vám nebo vašim hostům komfort a krásný odpočinek. S naším povlečením se vzorem růžiček se vyspíte opravdu do růžova.

Jak vidíte, nabídka je veliká, ale něco mají naše povlečení společné. Tím je kvalitní zpracování, prvotřídní materiál, dobrá savost, prodyšnost a v neposlední řadě jsou příjemná na dotek.

To nejlepší o ložním prádle na konec

Nezapomeňte na to! I ten nejlepší den, sebekrásnější zážitek dokáže přebít to, že se netěšíte do postele. Lidé se dobře cítí tam, kde se dobře vyspí.













🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře