★ ★🍀 Jednorázové rukavice pro vaše ruce 🍀★ ★

Jednorázové rukavice

"Mozouly jsou zdravá věc", ale suché a popraskané ruce ne. Ruce jsou naší vizitkou.
Podle rukou poznáte, jestli někdo pracuje manuálně nebo hlavou. Poznáte i to, kdo se o své ruce stará a kdo ne.

Nejde jen o to dát rukám tu správnou péči, ale i je chránit. Ochránit vaše ruce vám pomůžeme, nabízíme celou řadu jednorázových ochranných rukavic.

Naše rukavice padnou všem, u některých nabízíme univerzální velikost, u jiných S - XXL.

Jednorázové rukavice jsou nepostradatelné ve zdravotnictví, potravinářství, sociálních zařízeních, domácnostech, neobejdou se bez nich veterinární kliniky, uklízečky, kadeřnice a tak dále. Naše rukavice ochrání vaše ruce proti chemikáliím, mikroorganismům i jinému znečištění. A navíc díky pudru nebo příjemné vnitřní straně budou vaše ruce jako v bavlnce.

Jiné použití, jiný materiál. Každý účel si žádá různé vlastnost a podle toho jsou vyráběny i jednorázové rukavice.

  • Jednorázové nitrilové rukavice pudrované - pudr uvnitř rukavice slouží ke snazšímu navlékání a k vašemu většímu pohodlí. Tyto rukavice vás ochrání před chemickými i biologickými látkami. Mohou hodit i při zpracovávání ovoce a zeleniny.

  • Jednorázové nitrilové rukavice nepudrované - k jejich výrobě byl použit zdravotně nezávadný nitrilový kaučuk. Jsou odolné proti protržení, vhodné pro manipulaci s potravinami.

  • Jednorázové latexové rukavice pudrované - jsou velmi oblíbené v domácnostech, ve zdravotnictví i potravinářském průmyslu. Jejich nevýhodou je nesterilnost, dále jsou nevhodné pro lidi s alergií na latex.

  • Jednorázové latexové rukavice nepudrované - jsou nepostradatelné v mnoha odvětvích, např. ve zdravotnictví, v zařízeních se sociálními službami, v potravinářství. Jsou odolné proti mechanickému poškození, jejich nevýhodou je nesterilnost a nevhodnost pro osoby s alergií na latex.

  • Jednorázové vinylové rukavice pudrované - i tyto rukavice jsou vhodné pro styk s potravinami, dále vykazují mimořádnou odolnost proti protržení. Jsou šetrné i k citlivé pokožce.

  • Jednorázové vinylové rukavice nepudrované - rukavice jsou vyrobené ze zdravotně nezávadného vinylu, mají mnohostranné využití, jsou odolné proti protržení. Neobsahují silikony a jsou hypoalergení. Jejich nevýhodou je menší pevnost.

  • Jednorázové PE igelitové rukavice - tyto rukavice jsou v univerzální velikosti. Používají se všude tam, kde se požaduje vyšší hygiena. Ochrání vás i výrobky, se kterými pracujete.

  • Veterinární rukavice igelitové - obstojí i v terénních podmínkách, jsou dlouhé 90 cm a nepropustné pro vodu. Navíc jsou univerzální.

  • Návleky na prsty - poslouží zdravotníkům při vyšetřování, ale i v kosmetických salonech.

  • Úklidové rukavice - nepostradatelné v každé úklidové firmě. Jsou dlouhé 30 cm, na dlaních a prstech jsou protiskluzové vroubky. Lehce se navlékají díky semišové vrstvě, která saje pot.

Jednorázové rukavice ochrání nejen vás, ale i vaše klienty. Proč myslet jen na sebe.







🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře