★ ★🍀 Levné zdravotnické oděvy a oblečení 🍀★ ★

Vyrábíme levné zdravotnické oděvy Basic

"Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci." Také si to myslíte? Určitě to mnohdy platí, ale ne v případě oblečení řady BASIC. Primárně se hodí pro zdravotnická zařízení, ale své uplatnění najde i v lázeňských domech, kosmetických salonech, veterinárních klinikách, domech s pečovatelskou službou a všude tam, kde je upřednostňováno bílé a světlé oblečení.

Mnohdy se stává, že zařízení šetří, kde se dá. Potom k vám personál přijde v zašívané košili nebo kalhotech. A to se pak oni stydí a vy děláte, že to nevidíte. Také máte takovou zkušenost? Šetřit je správné, ale ne všude je šetření žádoucí.

Abyste ušetřili a zároveň se nemusel nikdo stydět, máme pro vás oblečení řady BASIC. Najdete v ní haleny, košile a kalhoty.

Je to oblečení, vyrobené ze 100% bavlny. Vysoká hustota vláken se projevuje pevnosrí a odolností. Výborně saje pot, je vyrobeno kvalitně a je kladen velký důraz na použitý materiál. Bavlna zajistí to, že oblečení je příjemné i pro citlivou pokožku.

Ale nezapomínáme ani na to, že i v práci chcete vypadat dobře a pohodlně se cítit. Proto jsou naše oděvy slušivé a v mnoha velikostech, aby si každý mohl vybrat tu svoji.

Většina halen a košil řady Basic je barevně odlišena. Zvolili jsme bílou, mentol a světle modrou barvu. Není problém tedy odlišit od sebe jednotlivé profese.

Naše nabídka levných oděvů pro zdravotníky

  • Pracovní halena dámská Ester Basic - v nabídce jsou dvě barevné kombinace - bílá/mentol a bílá/světle modrá. Nejen tento výrobek nese označení Česká kvalita. Střih je praktický a volný s výstřihem do V, na předním díle naleznete tři praktické kapsy. Halena se obléká přes hlavu a pohyb vám usnadní rozparky na bocích.

  • Pracovní halena Prima Basic Uni - v nabídce jsou dvě barevné kombinace - bílá/mentol a bílá/světle modrá. Halena se pohodlně obléká přes hlavu. Střih byl pro univerzální použití zvolen rovný. Její elegantní vzhled dotváří výstřih do V a tři kapsy na drobnosti. Volný pohyb vám zajistí rozparky na bocích.

  • Pracovní halena Uni Bianca Basic - v bílé barvě. Volný střih a výstřih do V zaručí, že se v této pracovní haleně budete dobře cítit a zároveň budete dobře vypadat.

  • Pracovní haleny dámské Lena Basic - bílá, mentol a světle modrá, to jsou barvy pracovní haleny s mírně vypasovaným střihem.

  • Pracovní dámská halena Laura Basic - střih má lehce prodlouženou délku, výstřih do V a použili jsme bílou, mentolovou nebo sv. modrou barvu látky.

  • Pracovní kalhoty Flexi Uni Basic - kalhoty jsou bílé a pro snadné oblékání jsou opatřeny gumou. Nohavice mají kalhoty lehce zúžené.

  • Pracovní kalhoty pánské Willi Basic - kalhoty mají zapínání na knoflíky, ale nebojte se, že vám kalhoty nesednou. Opatřili jsme je gumou v zadním díle a tak se případný pásek stane jen módním doplňkem.

  • Pracovní kalhoty dámské Batty Basic

  • Pánská pracovní košile Alex Basic - v této košili budete vždy elegantní. Nabízíme tři barvy bílou, mentol a světle modrou.

  • Dámská pracovní košile Fit Basic - v bílé barvě, velmi prodyšná a elegantní.

A víte, v čem spočívá to kouzlo nízké ceny? Není to žádné tajemství. Oblečení vyrábíme ve velkých sériích a tak se sníží náklady a i konečná cena je tak nízká. A tím si můžete dopřát kvalitní pracovní oblečení za nízké ceny.












🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴











Komentáře