★ ★🍀 Nano pěna originál 🍀★ ★

Nano pěna

Sobota, pro mě den plný protikladů. Na jedné straně volný den, na který se člověk těší, na straně druhé úklid. Úklid, kterému byste se nejraději vyhnuli. To jsou mé vzpomínky z dětství. Říkala jsem si, tohle mé děti nezažijí.

Vstát, vyluxovat, vytřít, umýt umyvadla, vanu. A před jakýmkoliv svátkem to bylo ještě horší. Cídila a utírala se všechna skla, "ozdobné" nádobí ve vitrínách, lustry. Vše se muselo blýskat. Vše muselo zářit čistotou. Ještě že tenkrát nebyly v módě nerezové lednice.

Dnes je takový úklid hračkou, tedy pokud máte ty správné úklidové prostředky a náčiní. Velmi dobrým pomocníkem je nano pěna.



Cože, vy nevíte, co to je? Nebo že jste to již slyšeli, ale nevíte, k čemu se používá? Tak to se musí napravit. Ušetří vám čas i vaše ruce. Po ošetření hladkých a nesavých povrchů nano pěnou je již nemusíte drhnout a používat chemické čističe, stačí setřít vlhkým hadříkem. Tím zkrátíte úklid na 1/3. A to za to stojí.


Nano pěnu nabízíme ve spreji, tím je její použití velmi jednoduché. Jen nastříkáte na čištěné místo, případně rozetřete a necháte nano pěnu pracovat za vás. Pěna si bublá a tím čistí. Dostane se i do miniaturních škvír. Po krátké době čištěný povrch jen setřete.

Na čištěném povrchu zanechá pěna antibakteriální a ochrannou vrstvu. Takto ošetřené povrchy se snadněji čistí a propůjčují čištěným věcem vysoký lesk. Efekt nano pěny vydrží několik měsíců.



Co vše lze nano pěnou čistit?

Plochy z nerezu
Skleněné plochy
Kuchyňské linky
Zrcadla
Autolaky a lakované povrchy
Hudební nástroje z kovu
Leštěné kovy
A další hladké a nesavé povrchy

Jen si dejte pozor na padělky. Internet jich nabízí velké množství za různé ceny. S nano technologií však nemají mnoho společného. Jen se nadřete, úklid vám to neulehčí a řeknete si: "Zase vyhozené peníze." Proto vám radím, nenechte se zviklat cenou a kupte Nano pěnu originál.











🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴





Myslíte si, že jsou pro vás opravdové parfémy nedostupné? Nejsou! Parfémy Prouvé jsou díky 20% parfemaci opravdové parfémy, které opravdu vydrží vonět po mnoha hodin. Pokud je navíc chcete nakupovat s 25% slevou, pak se jistě zdarma zaregistrujte bez nutnosti pravidelných odběrů.

Komentáře