★ ★🍀 Softshellové bundy a jste v suchu a teple 🍀★ ★

Softshellová bunda ochrání před rozmary počasí

Léto je pryč a bohužel i to babí. Pryč je to stálé, teplé počasí. Škoda. Mám ráda léto i zimu, vlastně každé roční období má něco do sebe, ale v létě má být teplo. Kosti se prohřejí a ze slunce načerpáme energii, kterou spotřebováváme po zbytek roku.

Letos nám léto a teplé počasí přálo, to už je bohužel minulost a je třeba se připravit na sychravé, nestálé počasí. Ale jak vždy říkaly paní učitelky ve školce: "Není špatné počasí, jen špatně oblečené děti." A platí to nejen pro ně, ale pro všechny.

Znám to moc dobře, ráno to vypadá na pěkný den, tak si na deštník ani nevzpomenu a nechám ho doma. A odpoledne už tak hezky není. Deštník by se hodil.

Naštěstí se zase nic tak strašného neděje, nejsem z cukru a hlavně, mám softshellovou bundu. Ta nedovolí dešti ani větru dostat se mi až na tělo. A přitom není jako pláštěnka neprodyšná. Bundu, která mě ochrání a přitom sluší. Takováto dvojkombinace se cení.

Abyste ani vy nemuseli pořád tahat deštník a přitom se nebáli, že zmoknete, máme pro vás v nabídce softshellové bundy. A protože víme, že páni neocení dámský střih a dámy zase pánský a univerzál také není to pravé, připravili jsme pro vás dámskou a pánskou verzi.

Softshellové bundy

Softshell je materiál, který chrání před rozmary počasí a přitom nebrání v pohybu. Je totiž měkký.

Nedá se říci, že softshell je jeden, je to celá řada tkanin, ale všechny mají podobné vlastnosti. Oděvy z tohoto materiálu jsou nepromokavé, neprofouknou a přitom jsou prodyšné. Obecně můžeme oděvy dělit na membránové a nemembránové.

My vám nabízíme bundy s membránou, mají lepší parametry nepromokavosti a odolnosti vůči větru. Voděodolnost těchto bund je 10 000 mm a prodyšnost 800g/m2/24h.

Nabízené bundy mají vodoodpudivou vrstvu, lepené švy, nepromokavé zipy, bezešvé kapsy, možnost odepnout kapuci či ji stáhnout. Ve spodním lemu jsou stopery, kterými můžete upravovat šířku. V chladnu vás zahřeje podšívka z mikro polarfleecu.


Prostě ať je teplo nebo zima, v softshellu nám bude prima.













🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře