★ ★🍀 Bavlněné ložní prádlo - neokoukané vzory 🍀★ ★

V bavlněném povlečení spíte jako v bavlnce

Tak se mi včera nechtělo vůbec vstávat. V posteli bylo tak teploučko, tak heboučko. Bylo mi tak příjemně. A venku byla zima, do parapetu bubnoval jemný déšť a za okny fučel vítr. No řekněte sami, chtělo by se vám? Jenže budík neúnavně zvonil a vstát jsem musela.

A proto mám ráda ty víkendy. Klidně ať je za okny psí počasí. Vstávat nemusím. Blíží se Vánoce a nimi spousta volna. Na tom volnu jsou nejlepší pohádky. Nejraději je sleduji z gauče, v pyžamu, pod peřinou a s talířem cukroví v ruce.

Pro ještě krásnější chvíle pohody jsme pro vás připravili nové a neokoukané vzory bavlněného povlečení.

Ložní prádlo bavlna Basic

Vzory jsou různé, ale kvalitní materiál i zpracování mají společné. Všechna nabízená povlečení se pyšní velkou prodyšností. A díky zapínání na knoflíky se bude i dobře vyměňovat.

  • Ložní souprava Zuzana - květinový vzor na fialovém a růžovém podkladu. V tomto povlečení se vyspíte opravdu do růžova.
  • Ložní souprava Kristýna - z jedné strany květinový vzor na šedivém podkladu. Nudu nedopustí světle zelená barva, která šedivou krásně doplní. Na straně druhé bílé puntíky v šedivé barvě.
  • Ložní souprava Květa - tomuto povlečení vládne růžová, šedivá a bílá. A Jak jinak - květiny. Když růžová, tak růže.
  • Ložní souprava Beáta - svou kresbou i barvami ve mně navozuje pocit zimní pohody. Povlečení dominuje šedá a bílá barva. Kresba mi připomíná sněhovou vločku.
  • Ložní souprava Marika - kdo má radši teplé barvy a geometrickou přesnost, nepřehlédne toto povlečení, kde převládá oranžová.
  • Ložní souprava Milena- vyloženě zimní barvy - světle šedá, světle modrá, tyrkysová a světle růžová, s neokoukaným vzorem listů.
  • Ložní souprava Olívia - hledáte povlečení do pánské domácnosti nebo do pánského pokoje? Už nemusíte. Šedá, zelená a žlutá se v této kombinaci pánům určitě zalíbí.
  • Ložní souprava Renata - pro ty, kteří nechtějí spát v květinách, ale jejich duše je romantické. Povlečení v růžových, hnědých a bílých barvách rozzáří každou ložnici.
  • Ložní souprava Růžena - květinový vzor na oranžovo-žlutém podkladě.
Na Vánoce děláte radost všem okolo, ale kdy jste naposled udělali radost sobě? Není na čase myslet také na sebe? Zkuste to. Nakonec nebudete mít radost jen vy, ale i ti kolem vás. V našem ložním povlečení se vám budou zdát krásné sny. A je jedno, zda to bude doma, na hotelu nebo v penzionu.


Ukázka vzorů:















🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře