★ ★🍀 Zdravotní obuv nejen do práce 🍀★ ★

Pohodlná a zdravá obuv Oxypas

Tak jsem tak jeden večer přemýšlela, jakou činnost za den zopakujeme skoro nejčastěji. To byste nevěřili, co my nakonec vyšlo, je to obouvání. Ráno vstanete z postele a obujete se do bačkor, pak jdete do práce a obujete se do venkovních bot, v práci se obujete do pracovní obuvi, práce skončí, půjdete domů, zase se musíte obout do venkovních bot a doma do bačkor. A to někdy jdete ještě na procházku, někdy do krám. Pořád dokola obouvání.

Když jdu koupit boty na ven, jsem opatrná s výběrem, důkladná. Ale jak jde o přezůvky, ostražitost mizí, vezmu první, které mi jsou a vypadají alespoň trochu k světu. Když o tom tak přemýšlím, není to chyba? Vždyť v přezůvkách strávím plno času.

Zdravotníci, úředníci, kadeřnice, maséři, pracovníci v gastronomii a mnozí další tráví v přezůvkách celou pracovní dobu. A mnozí si ani neuvědomují, že špatnou obuví zatěžují celé své tělo. Nějakou nápravu začneme hledat, až když nás něco bolí.

Někoho bolí kolena, někoho záda, někoho hlava a někoho vše. A to ani nemluvě o tom, kolik úrazů se stane díky nevhodným botám. Nic z toho vás potkat nemusí. Stačí prevence, vhodná obuv.

Obuv Oxypas

Přezout se neznamená snížit kvalitu. V naší nabídce naleznete zdravotní obuv OXYPAS. Jde o boty lehké, antistatické, s protiskluzovou podrážkou. A navíc jsou líbivé.

  • Oxypas Olga - lehounké sandály s gumovou, protiskluzovou podrážkou a nastavitelnými pásky. Vnitřek boty je vyroben z vlákna Coolmax, takže se vám noha nebude potit. Naše nabídka co do barev a velikostí je opravdu široká. V těchto kožených botách zajistíte vašim nohám pohodlí a vám bezpečnost.
  • Oxypas Sonic - ultralehká, antistatická, protiskluzová obuv. Boty jsou vyráběné z kvalitních materiálů., díky nimž bota tlumí nárazy a tím prospívá jejich nošení celému tělu. Z naší nabídky si vybere každý - nabízíme mnoho barev a velikostí.

Boty nás provázejí celý den. Asi každý má své oblíbené. Jsou pohodlné, dobře se nosí. Udělejte sobě a svým nohám radost, dopřejte si pohodlí. Dopřejte si boty, do kterých se rádi přezujete. Dovolte zdravotním botám Oxypas, aby se stali vašimi oblíbenými.



















🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře