★ ★🍀 Gary´s profesní oděvy 🍀★ ★

Pracovní oděvy co se neokoukají

Dostat se do nemocnice, nic moc. O to je to horší, když tam musí malé dítě. Když byly dceři necelé dva roky, museli jsme na pozorování do nemocnice. Naštěstí jen na jeden den a jednu noc i tak se ten pobyt zdál velmi dlouhý. Tenkrát u nás ještě nestála nová nemocnice a my musely do staré, naštěstí jsem tam mohla být s ní. Z velkých pokojů byly pomocí umakartu udělány kóje, aby měly maminky s dětmi soukromí. Do kóje se vešla postel a dětská postýlka. V "pokoji" bylo i přes slunce venku tma.

Dcera celou dobu plakala, dětskou postýlku jsme ani nepoužily, musela jsem ji mít u sebe, aby byla alespoň trochu v klidu. Bála se tmavého, stísněného prostoru i doktorů a sestřiček. Bála se jejich stejnokroje.

Přežily jsme to, i když vzpomínky zůstaly. Naštěstí je vše minulostí. Se synem jsme byli na mandlích již v nové nemocnici. Pokoje byly prostorné a světlé a i když jsme tam byli delší dobu, utíkalo to mnohem rychleji. Jen jednu věc bych ještě změnila.

Již dříve jsem viděla na zahraniční fotografii zdravotníky v pestrých uniformách, na kterých byly postavičky, kytky, zvířátka. Celé to působilo vesele. Říkala jsem si: "To je přesně ono. To je to, co by potřebovala naše dětská oddělení." Ale vzápětí mě napadlo: "To bude ještě trvat, než se tohle dostane k nám." Na štěstí jsem neměla pravdu. Podívejte se na profesní oblečení od španělské firmy Gary´s a uvidíte sami, že seriózní prostředí, nemusí být nudné.

Firma Gary´s vsadila na neotřelý design a kvalitní materiály. Oděvy jsou šité z 100% polyester mikrovlákna. Při nošení oceníte jejich lehkost a prodyšnost. Oblečení má pohodlný unisexový střih, takže vás nebude omezovat v žádném pohybu a padne ženám i mužům. Mezi výhody tohoto materiálu je vodoodpudivost a rychlé schnutí. I při častém praní na vyvářku si udrží svůj tvar a zářivé barvy. Při jejich údržbě můžete klidně na žehličku zapomenout, oblečení je nemačkavé.

Profesní oblečení Gary´s se skvěle hodí na dětská oddělení, pediatrické ambulance a do všech ostatní zdravotnické ordinace. Ale v naší nabídce najdete i haleny se zubařskými a veterinárními motivy. Dobře se budou vyjímat v salonech krásy a kuchyních a vývařovnách.

Naše nabídka Gary´s oděvů

•Unisexové haleny Gary´s - většina z polyester mikrovlákna. Výjimkou je kuchařský rondon, který je z 100% bavlny.
•Unisexové kalhoty Gary´s - bílé a černé. V pase mají gumu a šňůrku pro snazší oblékání.

Pokud chcete být v práci styloví a přitom se cítit pohodlně, sáhněte po námi nabízených oděvech Gary´s.













🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře