★ ★🍀 Kuchařské čepice a lodičky 🍀★ ★

Čepice a lodičky pro kuchaře

Šaty dělají člověka a kuchařská čepice kuchaře. Bez této části oblečení si kuchaře snad ani představit neumíme. Dokáže ochránit nejen hlavu a vlasy samotného kuchaře, ale i jeho mnohdy mistrovské výtvory. Když si třeba v restauraci necháme zavolat šéfkuchaře a přijde osoba ve vysoké čepici, přišel NĚKDO. Kuchařská čepice umí zvednout autoritu u okolí.

V naší nabídce jsou papírové a viskózové čepice a papírové lodičky. Různě vysoké, barevně odlišené. Ale než vám představím naši nabídku, zastavím se u viskózy. Zajímala mě. Vždy jsem si myslela, že jde o přírodní textilii. Jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že je to jen poloviční pravda.

Prvotní surovinou pro výrobu viskózy je celulóza ze stromů, v Evropě ze smrku nebo z buku. Tady příroda končí, výroba je již ryze chemická. Nejedná se tedy o čistě přírodní vlákno, ale vlastnosti textilie jsou v mnohém lepší. Můžeme tedy říct, že cílem výroby těchto vláken je dosažení vlastností čistě přírodních textilií a v mnohém je předčít.

Majitelé viskózového oblečení ocení jejich savost a prodyšnost. Viskózové materiály jsou příjemné na dotek, měkké a jsou lesklé. Viskóza má samozřejmě i svá negativa. Viskózové vlákno se s vyšší teplotou sráží. Ale vzhledem k tomu, že námi nabízené čepice jsou jednorázové, tento problém odpadá. Nic se nepere, nic se nesuší. Viskóza je velmi lehká a tak naše čepice na hlavě ani neucítíte.

Z naší nabídky tedy můžete vybírat z kuchařských čepic vysokých 20 a 30 cm, které jsou papírové a čistě bílé. Dále pak z čepic viskózových, vysokých 25 cm, nabízíme je v bílé a černé barvě. A kdo by nechtěl vysokou čepici, pro toho máme papírovou lodičku.

Použitý papír je velice pevný a zároveň velmi lehký. Velikost čepic a lodiček je nastavitelná, každý si ji tak upraví na svoji hlavu. Pro ještě větší komfort jsou čepice a lodičky vybaveny potní páskou a perforací v horní části.

Lodičky mohou být odlišené barevně. V nabídce máme lodičky s červeným, modrým a nebo zeleným proužkem. Komu proužky nevyhovují, může vsadit na čistě bílou klasiku.

Výrobky jsou sice jednorázové, ale není problém je použít opakovaně.

Kuchařské čepice pro děti

Ne! Naše čepice si oblíbily i děti. Rády si hrají na kuchaře a kuchařky. Není se co divit, vždyť jsou jich plné pohádky. A co by to bylo za hru bez pořádné čepice. Ta radost v dětských očích, ta je k nezaplacení. A s našimi čepicemi můžete dopřát tu radost dětem i sobě.















🔴 --------- Prosíme o sdílení, děkujeme --------- 🔴

Komentáře