★ ★🍀 Licenční a 3D povlečení 🍀★ ★

Licenční povlečení

"Březen za kamna vleze, duben ještě tam budem." Tohle přísloví zná asi každý. Venku už někdy pěkně hřeje sluníčko, ale i tak se večer rádi zachumláme do peřin. A co bychom dali za to, kdyby tam děti o víkendu ráno zůstaly o trochu déle. Přes týden je z postele musíme tahat a v sobotu a v neděli jsou na nohou jako první.

Vstanou a hned si jdou hrát nebo koukat na pohádku. I když se snaží být tiší a nevzbudit nás, vstaneme také. To ten víkend zase pěkně začíná. Tak co udělat pro to, aby pro nás začal lépe? Jednou t možností je zařídit, aby roztomilé postavičky byli již s dětmi ráno v postýlkách.

Mohou je mít jako plyšáky. Ale proč by hezká věc nemohla být zároveň praktická? Co třeba pohádkové povlečení? Povlečení v krásných barvách, které rozzáří nejen dětské oči, ale i dětské pokojíčky. A co teprve dětské ozdravovny nebo dětská oddělení nemocnic. Tam se dětem moc nechce (a není se jim co divit), tak proč jim ten nedobrovolný pobyt neproměnit v pohádkový.

Máte doma malého závodníka? Nebo snad malou princeznu? V naší nabídce naleznete motivy pro kluky i pro holčičky. Jsou libo Mimoni nebo Trollové anebo je vaše dcera zblázněná do Anny, Elsy a Olafa? Žádný problém.

Licenční povlečení je bavlněné, takže je šetrné i citlivé dětské pokožce. Pokud jej budete prát na doporučených 40°C, tak vám zářivé vydrží velmi dlouho. Při praní se nezmění ani tvar. A pokud neradi zapínáte knoflíky, máme pro vás dobrou zprávu, povlečení je opatřeno zipem. Povlečení je měkké a hřejivé. Kdo by z něj spěchal?

3D povlečení

No jo, ale co s tím, jestli jste již pohádkám odrostli, ale také chcete vyšperkovanou ložnici? Nabízí se řešení. A to v podobě 3D povlečení.

Povlečení je vyrobeno z 100% mikrovlákna polyesteru. Materiál je příjemný na omak a připomíná svou měkkostí a hebkostí hedvábí. V zimě vás povlečení příjemně hřeje a v létě chladí. Motivy jsou krásně barevné a zářivé barvy si povlečení zachová i po častém praní. Materiál velmi rychle schne a nemačká se, tím ušetříte čas při sušení as klidem můžete vynechat žehlení.

Tak neváhejte a vytvořte si designové pokoje s pomocí našich ložních souprav.



Komentáře