★ ★🍀 Stojíme i o slovenské zákazníky 🍀★ ★

Změna je život, vývoj je život

"Haló, haló, poslouchejte, máme nový web."

Jako v životě, ani firma nemůže zůstat stát na jednom místě. Chvíli zůstanete stát a s hrůzou zjistíte, že všichni jsou mnohem dál. A pak musíte vynaložit více energie, více času a více finančních prostředků, abyste je dohonili.

Nezůstáváme na jednom místě. Vyvíjí se naše materiály, naše střihy. Otevíráme dveře novým možnostem. A tím pomyslným otevřením dveří je i nový web pro slovenský trh, pro slovenské zákazníky.

Začínali jsme jako malá firma s pár zaměstnanci a jednou výrobní dílnou, dnes patříme mezi nejúspěšnější výrobce a prodejce pracovních oděvů v ČR. Je čas se posunout zase o krok dál. Naše expanze na slovenský trh tím krokem je. Slovenský trh byl celkem logickou volbou. Slovenští zákazníci oprávněně věří české kvalitě a v mnohém mají stejné nároky, jako zákazníci v Čechách. Tak proč to zkoušet jinde.

I slovenským zákazníkům chceme nabídnout celý náš sortiment. Na nových webových stránkách naleznou slušivé zdravotnické oděvy, módní a pohodlnou zdravotní obuv. Nezapomínáme ani na textil do domácností a ubytovacích zařízení, jako třeba měkoučké ručníky a osušky. Staráte se o miminko a vždy se vám hodí mít po ruce čistou látkovou plenu? Nebo se na příchod miminka teprve připravujete a nakupujete? Na našem webu naleznete skoro všechen potřebný textil.

Vaši postel kompletně vybavíme a "oblečeme". U nás pořídíte novou matraci i chránič a prostěradlo na ni. Pro peřinu a polštář také nemusíte jinam. A již zbývá jen povlečení, které vaši ložnici doslova rozzáří. Je libo hladkou bavlnu, krep či snad satén? Vzor květin, geometrické tvary nebo pohádkové a filmové hrdiny? Stačí si vybrat z naší široké nabídky.

Samozřejmostí jsou jednorázové oděvy, ochrana pro celé tělo a vaše oblečení. A nezapomínáme ani na hygienické doplňky.

Život není jen práce, takže zde naleznete i volnočasové oblečení a třeba podložky do sauny pro chvíle odpočinku.

Naše existence je cesta, cesta, která má jen dílčí cíle. Spuštěním stránek pro Slovenskou republiku jsme jeden z těch cílů dosáhli, jdeme dál! Ale i když přesahujeme hranice naší republiky, stále se řídíme heslem - Kvalita není rarita!

Náš nový web najdete ZDE: www.2pservis.sk

Komentáře